Formålet

Mit formål er ikke at skrabe så meget til mig som muligt, det er at skabe så meget succes som muligt blandt dem jeg holder af og er sammen med. Og bidrage med noget der tilfører værdi i andre menneskers liv.

Inderst inde tror jeg på at det du vælger at give af dig selv får du igen. Det er klart nogle anderledes tanker for mig, men tanker der har forankret sig mere og mere de sidste år, og de er også blevet en meget større del af min personlighed end det tidligere har været. 

Og når jeg kigger lidt i bakspejlet, og virkelig ser mig selv i øjnene, især når jeg gransker mine tidligere kærlighedsforhold, så bliver det bare voldsomt tydeligt, hvor langt jeg har været væk fra hvor jeg er i dag, og min nuværende tilstand. Der er stadig plads til udvikling, og den udvikling er jeg ikke bange for, jeg er faktisk glad for den, så arbejdet fortsætter. 

← Previous post

Next post →

4 Comments

 1. Great looking website. Presume you did a great deal of your very own html coding.

  • claus

   Thank you, nope, this is actually just a template called Fukasawa, no coding from my side 🙂

 2. Wow, stunning site. Thnx …

  • claus

   Thank you and sorry for the late response. This site is about minimalism, biút I’m only writing in danish 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *