Hvordan bidrager du i din hverdag? Kigger du dig selv i spejlet og siger her vil jeg gøre en forskel i dag, eller her kan jeg virkelig tilfører værdi.

Jeg tror det er de færreste der gør dette i det daglige. Vi reflektere ikke over spørgsmålet eller siger det højt – Her vil jeg gøre en forskel i dag. Mange af os er fanget i den daglige trummerum, vi holder os til de sædvanlige rutiner for dem er vi trygge ved. 

Men det betyder jo ikke at vi ikke gør en forskel, vi siger det bare aldrig højt, og vi reflekterer heller ikke over den forskel vi reelt gør. Men  lige her er der faktisk en mulighed for at du kan gøre en stor forskel, for både dig selv og andre. 

For mig er det en måde at se min dagligdag og liv på, for hvis jeg aktivt kigger efter de muligheder hvor jeg kan bidrage med værdi til andre, så tilfører jeg samtidig værdi til mit eget.

Det du ser, ser du efter.